Wednesday, February 15, 2006

Σωληνόφως στον Τεχνοχώρο

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 20.30 η Φλοράνς Χρηστάκη θα παρουσιάσει στον “Τεχνοχώρο” (Λεμπέση 4 & Μακρυγιάννη, Αθήνα) την χαρακτική της δουλειά με τον τίτλο ΣΩΛΗΝΟΦΩΣ.
Αντιγράφω από το δελτίο τύπου:

Οι σωλήνες για την Χρηστάκη είναι ένα μέσον που επιτρέπει το πέρασμα από ένα κόσμο σε άλλον. Μέσα από μια Μπαρόκ διάθεση και μια καυστική χιουμοριστική ματιά, μας προσκαλεί στη μετα-ζούγκλα μιας φανταστικής χλωρίδας. Οι σωλήνες επιτρέπουν την αλληλεπίδραση τμημάτων ενός ζωντανού μηχανήματος. Διοχετεύουν ρευστά, εγγυώνται την επικοινωνία, προάγουν τις σχέσεις. Ακολουθούμε τις κάπως άσεμνες διαδρομές τους, τις χονδροειδείς συνδέσεις τους και τους άναρχους συνδυασμούς τους, χωρίς να γνωρίζουμε αν ο προορισμός είναι ο εσωτερικός μας ή κάποιος άλλος παράλληλος κόσμος.
Η Φλοράνς Χρηστάκη γεννήθηκε στη Γαλλία και σπούδασε ψυχολογία και λογοτεχνία. Μαθήτευσε χαρακτική στο Κέντρο Χαρακτικής Αθηνών και έχει παρουσιάσει έργα της σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αυτή είναι η πρώτη ατομική της παρουσίαση με οξυγραφίες σε τσίγκο.
Η έκθεσή θα διαρκέσει έως τις 18 Μαρτίου 2006.
Οι ώρες λειτουργίας του «ΤEXNΟΧΩΡΟΥ» είναι:
Τρίτη – Παρασκευή 18.00-21.00 και Σάββατο 12.00-15.00

1 comment:

Anonymous said...

katapliktiko keimeno! To ksero giati ego to egrapsa!
N