Wednesday, May 31, 2006

Επιστροφή από το Μεθυσμένο Φεγγάρι #1

Είναι δύσκολο (για κάποιους, τουλάχιστον) να κάτσεις και ν' αρχίσεις να γράφεις μετά από ένα τέτοιο τριήμερο σαν αυτό που περάσαμε στην Ερμούπολη. Εκθέσεις, διηγήματα, ταινίες, ομιλίες, συναυλίες, παγωτό(!), χορός, μίνι-θεατρικά(!), μικρο-διηγήματα, πλάκα, παρέα, ωραίος καιρός... Από πού αρχίζεις;
Με δυο λόγια: περάσαμε κι εφέτος φανταστικά, κι οι προσδοκίες μας δεν διαψεύστηκαν. (Εκτός από μία: Το Πέτρινο δεν είχε μαϊντανοσαλάτα :( Να μην ξανασυμβεί, παρακαλούμε, κε Αλμπανόπουλε!)
Με περισσότερα λόγια: Λέω να τα πούμε σιγά-σιγά, κι όποιος από τους ευάριθμους αναγνώστες του blog βαριέται, ας με συγχωρήσει. Κι όταν ανεβάσω τις φωτογραφίες στο flickr, θα βάλω link.

Οι φωτο που βλέπετε επάνω είναι από την έκθεση των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων με θέμα Διαπλανητική Ζωολογία. Έγινε στο Βιομηχανικό Μουσείο, κτίριο Κορνηλάκη, και στον ίδιο χώρο υπήρχε και μια μικρή πρόγευση από την έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Τζαβάρα που θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Στον ίδιο χώρο υπήρχαν και installations και γλυπτά από τους Άγη Κελπέκη, Απόστολο Καρακατσάνη, και Νίκο Βακόνδιο. (Θ' ακολουθήσουν φωτο).

Αυτά με το "καλησπέρα", που λένε, στις έξι το απόγευμα της Παρασκευής.
Κι αρχίσαμε... συνέχεια επί της οθόνης)

4 comments:

Anonymous said...

Καλό...

Anonymous said...

Κι ακόμα καλύτερο απ' ότι το δείχνουν οι φωτογραφίες.
ΠΚ

An-Lu said...

Ακόμα περιμένουμε φωτό για να ζηλέψουμε πέρισσότερο!
Καλό Μήνα!

Dimitri said...

ΟΚ, μόνο λίγη υπομονή γιατί μας κυνηγάνε κι οι δουλειές!
Καλό μήνα!