Thursday, November 17, 2005

Δωρεάν Σπίνραντ!

Εεε... shareware, δηλαδή. Το μυθιστόρημα του Νόρμαν Σπίνραντ He Walked Among Us, αφού επί χρόνια δεν το αναλάμβανε κανείς αμερικανικός εκδοτικός οίκος, κυκλοφόρησε πρώτα στα γερμανικά, βγήκε σε e-book, δεν πούλησε, βγήκε σε print on demand, δεν πούλησε, οπότε ο συγγραφέας αποφάσισε να το αφήσει να κυκλοφορήσει ελεύθερο...
Μπορείτε να στείλετε mail στον Σπίνραντ και να το ζητήσετε, ή να το διαβάσετε/κατεβάσετε στο scifi dimensions ή στο templetongate, και μετά να στείλετε ό,τι έχετε ευχαρίστηση στον συγγραφέα, μέσω PayPal ή με ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση
Norman Spinrad
69 West 9th Street, apt 4B
New York, NY 10011
USA
Το μυθιστόρημα ο ίδιος ο συγγραφέας το θεωρεί το Magnum Opus του (αν και ένα γενναίο κόψιμο θα το ωφελούσε, κατά την ταπεινή μου γνώμη), κάνει φοβερή πλάκα στους φαν της εφ, και το θέμα του είναι η περιβαλλοντική καταστροφή (βλέπε Greenhouse Summer) και η σώου μπίζνες (όπως πάντα, φυσικά).
Ο Σπίνραντ, απογοητευμένος από το άθλιο promotion των εκδοτών στον χώρο της εφ, αποφάσισε να ψάξει το κοινό του στο χώρο του ιστορικού μυθιστορήματος (επειδή, όπως λέει, δεν μπορεί να γράψει φάνταζυ). Έτσι, μετα το The Druid King (μυθιστοριοποίηση της ταινίας Vercingetorix, 60 π.Χ.), το τελευταίο του βιβλίο είναι το Mexica (Cortes, 1531 μ.Χ.).
Εεεεε... επίσης, από αξιόπιστες πηγές έγινε γνωστό ότι σύντομα θα επανεκδοθεί το εδώ και χρόνια εξαντλημένο Little Heroes (Η Μηχανή του Ροκ εντ Ρολ, Απόπειρα)
.

2 comments:

ATHENA said...

ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ!

ΘΛΙΒΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΠΙΝΡΑΝΤ ΝΑ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΦΑΝΤΑΖΥ (ΜΠΛΙΑΧ)

Dimitri said...

Ναι, θλιβερό...
Καλό διάβασμα και καλό κουράγιο (εγώ δεν κατάφερα να προχωρήσω πολύ στο e-book και πήρα το βιβλίο).