Friday, June 09, 2006

Μια άλλη Sushi Cat

Με λένε Sushi κι οι συγκάτοικοί μου μού διαβάζουν συνέχεια επιστημονκή φαντασία. Έχω γράψει κι εγώ κάποια διηγήματα, αλλά μου λένε ότι είναι fantasy! Έχω θυμώσει πολύ!

4 comments:

An-Lu said...

xexexe! κι εγώ παρέλαβα την Σούσι αλλά δεν την ποστάρισα ακόμα! Μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσει δικό της μπλογκ!

dimis said...

εκανα ενα comment στα φωτοσπαθα (σε περιπτωση που δεν το δει κανεις) :)

Anonymous said...

Αγαπητέ κύριε Δημήτρη Αρβανίτη,

Ανακάλυψα μόλις σήμερα πως φωτογραφία ιδιωτικής στιγμής μου που παράνομα τραβήχτηκε από τον αγενή συγκάτοικό μου, περιλαμβάνεται στο ιστολόγιο σας.

Θέλω να πιστεύω και να ελπίζω πως ενεργήσατε καλή τη πίστη τόσο ως προς την απόκτηση όσο και προς την χρήση αυτής της φωτογραφίας μου. Δεν έχω καμμία απαίτηση από σας, ούτε επιθυμώ την απόσυρση της εν λόγω φωτογραφίας, αλλά για τον αχρείο που σας την προμήθευσε δηλώνω υπεύθυνα τα ακόλουθα: Θα του γρατζουνίσω τα έπιπλα, θα του μασουλήσω τα καλώδια της τηλεφωνικής του γραμμής (λόγω της ακίνδυνης χαμηλής τάσης) και γενικά θα του κάνω την ζωή δύσκολη!

Σας αποστέλλω αυτήν την ηλεκτρονική επιστολή μόνο για έναν λόγο. Για να διευκρινίσω ότι την συγκεκριμένη στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία, δεν απειλούσα κανέναν. Απλώς ΧΑΣΜΟΥΡΙΟΜΟΥΝ, γιατί το σπίτι που ζω είναι γενικά βαρετό.

Φωτογραφίες θυμού θα έπρεπε να τραβήξει τώρα ο ανόητος συγκάτοικός μου... αλλά λείπει κι έτσι μπορώ να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή του. Και αφού του μασήσω τα καλώδια, το Διαδίκτυο θα είναι πια γι αυτόν ένα άπιαστο όνειρο. Σας χαιρετώ...

Με ειλικρινείς ευχές για μακροημέρευση του ιστολογίου σας

Sushi Cat

Dimitri said...

sushi>>
Δεκτές οι διευκρινήσεις.
Μόνο λυπήσου τον συγκάτοικο... ίσως ζηλεύει. Κι αντί να τον απομονώσεις από το ίντερνετ, σκέψου μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνεις το δικό σου μπλογκ και να βγάλεις τα απωθημένα σου εκεί, όπως τόσοι κάνουν άλλωστε, με μεγάλη επιτυχία.
Καλή τύχη.